روتاری جوینت های مخصوص بخار و روغن داغ

ساخت وبلاگ

در این مقاله میخوام راجع به روتاری جوینت های مخصوص بخار مطالبی را به زبان ساده ارایه بدم که مطمئنم خیلی کاربردی خواهد بود . لازم به ذکر است مقاله ذیل با توجه به شرایط کاری صنایع ایران نگارش شده است .کلیه مطالب فارسی در خصوص اتصالات دوار با هدف کمک به مصرف کنندگان محترم توسط بنده در گوگل خلق شده است. در ادامه با وبلاگ ما همراه باشید.

این یک محتوای تخصصی است و جز خدمات و یا اطلاعات ما محسوب نمی شود و در پایان منبع آن درج شده است لطفا منابع را بررسی نمایید...

روتاری جوینت ها را میتوان به دو دسته سرد کار و‌ گرم کار تقسیم کرد . روتاری های سرد کار معمولا در دمای کمتر از ۱۲۰ درجه و روتاری های گرم کار در دمای بیشتر از ۱۲۰ درجه تا نهایت ۳۵۰ درجه سانتیگراد قابل استفاده می باشند . روتاری های سرد کار می تونن دمای پایین و سرعت دورانی بالا( تا ۲۴۰۰۰ دور بر دقیقه ) را تحمل کنند.

 

روتاری های گرم کار معمولا دمای بالا تر از ۱۲۰ درجه و سرعت دورانی کمتر از ۱۰۰ دور بر دقیقه را تحمل میکنند .

در ایران غالبا این نوع روتاری جوینت ها در بازه دمایی ۱۲۰ تا ۲۴۰ درجه استفاده می شوند . معمولا روتاری جوینت های بخار و روغن داغ با پوسته چدنی و شافت استیل یا برنجی تولید میشوند . در ایران روتاری جوینت های بخار و روغن داغ با دو‌ نوع سیل آبندی گرافیتی و پلیمری تولید میشوند . در مواقعی که دمای سیال کمتر از ۲۴۰ درجه و سرعت دوران کمتر از ۶۵ دور بر دقیقه باشد و نصب صحیح انجام شود ، سیل پلیمری با عمر متوسط جوابگو خواهد بود .

سیل های گرافیتی دمای ۲۴۰ درجه و گاها ۳۰۰ درجه و سرعت دوران تا ۲۰۰ دور بر دقیقه را ساپورت میکنند ولی شرایط نصب و کار آنها به دلیل حساسیت گرافیت بسیار حساب شده میباشد .

اولا باید سیستم فیلتراسیون میکرونی در مسیر حرکت سیال وجود داشته باشد و دوما نحوه نصب روتاری جوینت بسیار مهم میباشد. 

بی دقتی در نصب بشدت از عمر کاری روتاری جوینت میکاهد.

با توجه به تجارب بنده در ۲۰ سال اخیر به جرات میتوانم بگویم بیش از ۹۵ درصد صنایع ایران هیچ گونه سیستم فیلتراسیون میکرونی به صورت استاندارد ندارند . از این رو استفاده از روتاری با سیل های پلیمری ( البته نوع اصلی ) پیشنهاد میشود . هزینه تولید سیل های پلیمری مقرون به صرفه بوده و در صورت تعویض به موقع روتاری جوینت برای شما سالها کار خواهد کرد. نا گفته نماند عمر سیل پلیمری از گرافیتی کمتره ولی دو مزیت اصلی داره اول اینکه اگر به موقع عوض بشه هیچ آسیبی به شافت نمیزنه و دوم اینکه توسط مصرف کننده قابل تعویضه و نیازی به لپینگ شافت و سیل آبند توسط دستگاه مخصوص نیست .

شرکت خوشنام ( مهرگان سابق ) تحت برند TOP SEAL روتاری جوینت های بخار را در انواع ۱/۲ الی ۴ اینچ ‌و در بازه دمایی تا ۲۴۰ درجه سانتیگراد تولید میکند.

برای اطلاعات بیشتر منبع بررسی شود

منبع: https://rotaryjoint.ir

دستنوشته ها...
ما را در سایت دستنوشته ها دنبال می کنید

برچسب : صنعت, نویسنده : رفیعی ghahremany بازدید : 103 تاريخ : 5 مهر 1401 ساعت: 20:24